Aanmelden/Contact

Wil je meer informatie over online behandeling van je klachten of over of Online psychologiepraktijk Caroline Korsten voor jou kan betekenen, schroom dan niet om contact op te nemen.

Bel naar 06-43161716, vul onderstaand contactformulier in of mail naar info@online-psychologiepraktijk.nl

Laat dit veld blanco

Heb je acuut hulp nodig voor ernstige psychische problemen, dan is Online psychologiepraktijk Caroline Korsten niet de aangewezen praktijk voor jouw behandeling daar wij niet over crisisopvang beschikken. Bij acute ernstige klachten verzoeken wij je contact op te nemen met je huisarts of in de avonduren/weekend met de huisartsen spoedpost. Loop je met zelfmoordgedachten of -plannen rond, dan kun je ook het noodnummer van de zelfmoord preventie hulplijn bellen (tel. 0800-0113).


Wanneer kun je niet terecht in de Basis GGz?  Als er sprake is van een recente zelfmoordpoging, ernstige gedachten/plannen voor zelfmoord,  een eetstoornis, bipolaire stoornis, stoornis in het psychotische spectrum, ernstige persoonlijkheidsstoornis of bij verslavingsproblematiek in de breedste zin van het woord, kun je niet in de Basis GGz behandeld worden. Daarnaast is Online Psychologiepraktijk Caroline Korsten niet de juiste hulpverlener als je zorgvraag veelvuldig contact met andere zorgverleners vraagt.

Verwijzen via Zorgdomein

Huisartsen kunnen verwijzen via Zorgdomein: Online psychologiepraktijk Caroline Korsten

Een verwijzing op papier kan uiteraard ook. In de verwijsbrief moeten, naast je persoonlijke gegevens, de volgende gegevens staan:
– Datum van verwijzing
– De AGB-code van de huisarts
– Verwijzing naar Generalistische Basis GGZ
– Een (vermoeden van een) DSM-5-diagnose
– Handtekening en stempel van de huisartsKeurmerk Basis GGz 2024 / Kwaliteits-keurmerk NVGzP/NIP

Ook voor 2024 heeft de praktijk weer het  Keurmerk Basis GGz behaald.

In mei 2022 heeft de praktijk voor de komende 5 jaar het kwaliteitskeurmerk van de NVGzP/NIP ontvangen.

Bereikbaarheid

Tel: 06-43161716 (bereikbaar ma-vr van 9.00 uur-18.00 uur). Wanneer de telefoon niet meteen beantwoord kan worden, kun je een voicemailbericht inspreken. Je wordt dan binnen 1 werkdag teruggebeld.

Je kunt ook altijd een Whatsapp bericht sturen (zie knop op deze website).

Mail: info@online-psychologiepraktijk.nl

Tijdens vakanties kan worden waargenomen door collega’s indien nodig.

Kwaliteitsstatuut

De praktijk beschikt over een goedgekeurd GGz kwaliteitsstatuut voor vrijgevestigden

Algemene leverings-voorwaarden

Klik hier voor de Algemene Leveringsvoorwaarden

Klachtenregeling

Heb je een klacht over de praktijk of je hulpverlener, bespreek dit dan eerst met je hulpverlener. Komen jullie er samen niet uit dan kan een klacht ingediend worden bij NVGzP. De praktijk is aangesloten bij de Klachtenregeling van de NVGzP.

Privacy

Psychologen zijn gebonden aan beroepsgeheim. Dit houdt in dat gegevens en informatie die tijdens een behandeling aan de orde komen niet zonder uw toestemming aan derden mogen worden verstrekt.

Tijdens het intakegesprek wordt gevraagd of er gecommuniceerd mag worden met de verwijzer (meestal de huisarts). Wanneer hiervoor toestemming wordt gegeven wordt dit in het dossier opgenomen.

Voor communicatie met andere mensen dan je huisarts, is altijd je schriftelijke toestemming nodig.

Lees hier de volledige privacyverklaring.

Samenwerking met andere praktijken

Online psychologiepraktijk Caroline Korsten werkt samen met meerdere online/offline praktijken om de continuïteit te kunnen waarborgen.


Algemene gegevens

AGB-code praktijk: 94-058933

AGB-code Caroline Korsten: 94-006491
BIG-registratie Caroline Korsten: 19914236525

KvK: 12063303