Caroline Korsten

Ik ben Caroline Korsten. Na de middelbare school heb ik communicatie gestudeerd en een aantal jaren in marketingcommunicatie gewerkt. In 2004 ben ik afgestudeerd van de universitaire opleiding Gezondheidspsychologie. Ik heb tijdens en na deze studie een aantal jaren in het buitenland (Duitsland en Verenigd Koninkrijk) gewoond en gewerkt. Sinds 2006 ben ik weer terug in Nederland. In 2011 heb ik de registraties GZ-psycholoog en Cognitief gedragstherapeut VGCt behaald. Daarnaast ben ik geschoold in Schematherapie, oplossingsgerichte therapie, Mindfulness/ACT en EMDR.

Ik heb als GZ-psycholoog ruime ervaring in diagnostiek (o.a. persoonlijkheid, AD(H)D) en het behandelen van mensen met (lichte) persoonlijkheidsproblematiek, AD(H)D, depressieve klachten, angstklachten, werk- en stressgerelateerde klachten/burnout en trauma.

Ik vind het belangrijk dat jij je tijdens de behandeling veilig voelt. Dat je je gehoord, gezien en begrepen voelt. Naast het onderzoeken van je klachten, vind ik het ook belangrijk om te kijken naar waar jouw kracht ligt. Bij de behandeling gaan we uit van jouw hulpvraag, waarbij ik een beroep zal doen op jouw eigen inzet en verantwoordelijkheid om te komen tot klachtvermindering en persoonlijke groei.