Supervisie/Begeleide intervisie/N=1

Op zoek naar een supervisor/begeleide intervisie? Begeleiding nodig bij je N=1?

Stuur een e-mail
Supervisie/Begeleide intervisie/N=1 VGCt

Voor de registratie tot cognitief gedragstherapeut VGCt is supervisie/begeleide intervsie en het schrijven van een N=1 nodig. 

Bij het VGCt-traject nieuwe stijl zijn naast de supervisie ook 10 begeleide intervisiesessies nodig. . De intervisie richt zich niet zozeer op cliënten, maar op de ontwikkeling van je rol van therapeut.

Wanneer je zelf een groepje bij elkaar kunt krijgen voor intervisie, kan ik jullie daarin begeleiden. Klik hier voor het artikel waarin waar ik voor geïnterviewd ben dat in het VGCt magazine heeft gestaan.

Zoek je begeleiding bij het schrijven van je N=1 volgens de nieuwe regels die sinds 1 januari 2021 gelden? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Supervisie GZ-opleiding (behandeling) of werkbegeleiding basispsycholoog

Zoek je een supervisor voor het onderdeel behandeling van de GZ-opleiding of een werkbeleider als basispsycholoog, dan mag je me ook contacten.

Kosten/Aanmelden

De kosten voor een sessie supervisie of leertherapie zijn € 115 per sessie van 45 minuten (dit telt als 1 supervisie/leertherapie uur). Supervisie in tweetallen kosten € 80 per persoon per sessie van 60 minuten. Voor het begeleiden van een N=1/N=2 reken ik per uur leestijd € 115 (deze uren mogen niet meegeteld worden als supervisie-uren). De kosten voor begeleide intervisie zijn € 695 voor 5×180 minuten of 10×90 minuten.

Je kunt je bij mij aanmelden door een e-mail te sturen naar info@online-psychologiepraktijk.nl of door te bellen naar 06-43161716. We plannen dan een kennismakingsgesprek, zodat we erachter kunnen komen of je bij mij op de juiste plek bent.