Supervisie/Leertherapie/Begeleide intervisie

Op zoek naar een supervisor/leertherapeut? Begeleiding nodig bij je N=1/N=2?

Stuur een e-mail
Supervisie/Leertherapie/Begeleide intervisie/N=1

Voor de registratie tot cognitief gedragstherapeut VGCt is supervisie/leertherapie en het schrijven van een N=1/N=2 nodig. 

Bij aanvang wordt een supervisie-overeenkomst vastgesteld waarin leerdoelen zijn opgenomen, als ook de frequentie, aantal en duur van de supervisiezittingen. Veelal wordt een serie van 20 supervisiebijeenkomsten van 45 minuten afgesproken (1 bijeenkomst geldt als 1 supervisie uur). Naast theorievorming is aandacht voor het oefenen met technieken. Volgens de richtlijnen van de VGCt worden supervisieverslagen en praktijktoetsen gemaakt.

Leertherapie kan op meerdere manieren worden vormgegeven. In een kennismakingsgesprek zullen we bekijken wat bij jou past als persoon en als therapeut in deze fase van je opleiding. Volgens de richtlijnen van de VGCt moet leertherapie uit minimaal 25 therapiesessies van elk 45 minuten contacttijd bestaan.

Bij het VGCt-traject nieuwe stijl vervalt leertherapie en zijn naast de supervisiesessies 10 begeleide intervisiesessies nodig over onderdelen die in de persoonlijke ontwikkelingsplannen (POP) opgenomen zijn. De intervisie richt zich niet zozeer op cliënten, maar op de ontwikkeling van de rol van therapeut. Het POP is de basis voor de bespreekpunten. Wanneer je zelf een groepje bij elkaar kunt krijgen voor intervisie, kan ik jullie daarin begeleiden. Klik hier voor het artikel waarin waar ik voor geïnterviewd ben dat in het VGCt magazine heeft gestaan

Zoek je begeleiding bij het schrijven van je N=1/N=2 volgens de nieuwe regels die sinds 1 januari 2021 gelden? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Kosten/Aanmelden

De kosten voor een sessie supervisie of leertherapie zijn € 110 per sessie van 45 minuten (dit telt als 1 supervisie/leertherapie uur). Supervisie in tweetallen kosten € 75 per persoon per sessie van 60 minuten. Voor het begeleiden van een N=1/N=2 reken ik per uur leestijd € 110 (deze uren mogen niet meegeteld worden als supervisie-uren). De kosten voor begeleide intervisie zijn € 695 voor 5×180 minuten of 10×90 minuten.

Je kunt je bij mij aanmelden door een e-mail te sturen naar info@online-psychologiepraktijk.nl of door te bellen naar 06-43161716. We plannen dan een kennismakingsgesprek, zodat we erachter kunnen komen of je bij mij op de juiste plek bent.