Ervaringen van clienten

Wat anderen over ons vertellen…

Ik ben heel blij met Caroline. Ik was al eerder in behandeling voor psychische klachten maar daar kwam ik niet veel verder. Ik weet nu hoe belangrijk het is om gehoord en gezien te worden. Ik vind Caroline echt een topper!

Super bedankt voor de goede hulp en de fijne steun tijdens mijn revalidatie. het heeft mij enorm goed gedaan!

Je hebt mij echt een spiegel voorgehouden maar dat had ik ook heel erg nodig. Je zorgde dat ik me niet kon verschuilen, dat ik niet kon vermijden. Dat was soms lastig, maar het voelde veilig. Heel fijn dat ik in mijn thuis omgeving de therapie kon doen. Vanuit mijn woonkamer met mijn hond aan mijn voeten. Ik zou het zo weer doen. Online therapie is mij heel erg meegevallen.

Ik zat niet lekker in mijn vel toen ik in korte tijd twee dierbaren verloor. Op het werk ging het ook niet lekker. Ik had nergens meer zin in. Op aanraden van mijn vriendin ben ik hulp gaan zoeken. Ik vond het heel prettig dat de behandeling in de avonduren kon. Zo hoefde ik op mijn werk geen vrij te nemen. Het beeldbellen heb ik ook als erg prettig ervaren. Het kennismakingsgesprek was oppervlakkig, maar bij de intake gingen we meteen de diepte in en wist Caroline meteen de vinger op de zere plek te leggen. Inmiddels gaat het weer goed met mij. Mijn dierbaren mis ik nog steeds, maar ik heb een paar hobby’s weer opgepakt, zoals motorrijden en klussen. Het lukt me ook om de kwesties die op het werk speelden op te lossen. Ik kan het iedereen aanraden om online behandeling te proberen. Het heeft mij in elk geval heel goed geholpen.

Op social media zag ik een bericht van Online psychologiepraktijk Caroline Korsten voorbij komen en dat was precies op het moment dat ik dat nodig had. Hoewel we behoorlijk wat kilometers uit elkaar wonen, heb ik het idee dat Caroline altijd dichtbij is. Heel fijn ook dat ik haar altijd een whatsapp bericht kan sturen en dat ze (ook in het weekend) meestal binnen een paar uur een reactie geeft. Het heeft mij echt goed geholpen.

Dank je wel voor de gesprekken. Ik ervaar het als heel prettig, je
luistert echt en ik krijg wel het gevoel dat we dingen kunnen uitwerken voor een keer echte verandering en helderheid.