Tarieven/vergoeding

 PerPrijs (€)
Kennismakingsgesprek 15 minutengratis
Intakegesprek60 minuten115
Schrijven intakeverslag/behandelplan/brief aan verwijzer na intakeverslag115
Behandeling (beeldbellen/chat)45 minuten85
Behandeling (email)email50
Brief aan verwijzer bij afsluitingbrief50
Brief aan derden (bijv. UWV)brief85
No show (afspraak te laat of niet afzeggen)afspraak50
Vergoed door de verzekering

De behandelingen bij Online psychologiepraktijk Caroline Korsten worden vergoed door de zorgverzekeraars vanuit de basisverzekering.

Met bijna alle verzekeraars contracten

Met praktisch alle zorgverzekeraars zijn contracten voor 2021 afgesloten. Neem contact met ons op wanneer je wilt weten of er ook met jouw verzekeraar een contract is afgesloten. Dat kan telefonisch op 06-43161716 of via Whatsapp (zie de knop op deze pagina). Je kunt ook een mail sturen naar: info@online-psychologiepraktijk.nl.


In 2022 gaan we in Nederland over op een nieuwe bekostiging voor GGz, het zogeheten Zorgprestatiemodel. Klik hier voor de folder met meer informatie wat dit voor jou betekent.

Let op…

Behandeling bij de ggz gaat ten koste van je eigen risico. Een aantal diagnoses zoals de aanpassingsstoornis, slaapstoornissen en relatietherapie worden door de zorgverzekering niet vergoed. Bij niet vergoede zorg of wanneer je zelf voor de behandeling wilt betalen, gelden de tarieven zoals hiernaast vermeld.

Tijdig afmelden

Gemaakte afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Bij te laat of niet afzeggen wordt het no show tarief in rekening gebracht. Dit kun je niet declareren bij je zorgverzekeraar.